🔸عدم رعایت دستورات و پرهیزات غذایی موجب می‌شود که اخلاط نامناسب مولد بیماری هر چه بیشتر در بدن تجمع یابند و حتی اگر بیمار، داروهای تجویز شده را درست و به موقع مصرف نماید، باز هم پاسخ درمانی قابل قبولی را نمی‌توان انتظار داشت؛ چرا که مواد زایدی که با کمک دارو از بدن خارج می‌شوند، با مصرف مواد غذایی نامناسب مجدداً وارد بدن می‌شوند. ⁉️چی نخوریم بهتره؟ (پرهیزات) 💢مداومت بر خوردنی‌های خشکی افزا یا مولد سودا چون بادمجان، عدس، کلم، قارچ، ترشی، میوه‌های نارس و .. 🍅🥒خیار، گوجه، ماست و دوغ ترش، پنیر شور 🍔🌭 غذاهای فرآوری شده:  انواع سس و رب گوجه فرنگی، کنسروها، فست فود، سوسیس و کالباس، پنیر پیتزا 🍩🍫تنقلات و شیرینی‌های مصنوعی: کاکائو، شکلات، شیرینی قنادی، چیپس، پفک، کیک و کلوچه، آب نبات‌های مصنوعی 🧋☕️نوشیدنی‌ها: قهوه، نسکافه، چای پررنگ، انواع آبمیوه‌های صنعتی و نوشابه‌های گازدار 🧊یخ، آبی که برای سرد کردن در آن یخ انداخته باشند 🥜خوردنی‌های خیلی شور، تند، ترش و چرب، ادویه تند حبوبات نفاخ (برای معده‌های حساس)، سیر و پیاز خام، 🥗سبزیجات بخارزا مانند تره، شاهی، ترب، تربچه و پیازچه 🥩🍗گوشت گاو و گوساله، گوشت‌های یخی و مانده، گوشت‌های نمک سود شده و کنسروی، گوشت بز، گوشت شتر، تخم مرغ ماشینی 🍜غذاهای خمیری و غلیظ : ماکارونی، لازانیا، اولویه، آش رشته 🥪غذاهای چرب و سرخ کردنی‌ها، روغن‌های نباتی جامد و مایع صنعتی 🥥زیاد روی در مصرف خرما، گردو، آناناس، میگو، تخم مرغ