از خوردن غذاهای سودازا و صفرازا و داروهای شیمیایی و غذاهای تبلیغاتی و بسته بندی آب سرد و یخ دلیل اصلی این مشکلات هست باید پرهیز جدی کنید. اگزما به دو شکل سوداوی و صفراوی هست‌. @teb_sayed_ya_seen اگزمای سوداوی : اگر در سرما و گرما خارش تشدید می شود ، به آن اگزمای سوداوی میگویند. درمان : -سرکه انگبین زرشکی ( ۳ واحد عرق نعنا + ۳ واحد عسل + ۱ واحد آب زرشک طبیعی + ۱ واحد سرکه ) در تابستان دو وعده و در زمستان یک وعده میل کنید. * توجه : اگر آب زرشک طبیعی نبود ، عرق نعنای طبیعی بریزید. -ترک جدی مواد سودازاها مخصوصا سرخ کردنی ها ، بادمجان ، فلفل ، سیر ، عدس ، گوشت گاو ، چای ، غذاهای مانده و فریزری و فست فودها. -مصرف آش جو هفته ای سه وعده تا ۴۰ روز. -حجامت عام ماهی یک بار ۱ الی ۳ بار. اگزمای صفراوی: اگر در گرما و با خوردن مواد گرم تشدید میشود ، به آن اگزمای صفراوی میگویند. ۱..حجامت حتما انجام بدهید حجامت عام. ۲..روی موضع سرکه انگور خانگی بمالید. ۳..به جای کرم زدن از روغن گل بنفشه استفاده کنید. ۴..به جای چای از دمنوش چای صحرایی استفاده کنید برای اگزما عالی هست. ۵..اگر خارش هم دارد دمنوش شاهتره یا عرق شاهتره طبیعی بخورید. ۶..از غذاهای سودازا و صفرازا که باعث خشکی و خارش و لک میشود پرهیز جدی شود. ۷..رفع یبوست ۸..سرکه انگبین شبی یک لیوان میل شود. ۹..گس مزه ها را میل کنید. غذاهای سودازا و صفرازا : چای ، آب سرد ، آب بین غذا ، قهوه ، سیگار ، قلیان ،غذای چرب ، فلفل ، گوشت گاو ، بادمجان ، شیرینی ، سرخ کردنی ها ، تخمه و آجیل بوداده و غذاهای بسته بندی شده کارخانه ای که دارای نگهدارنده میباشند.