مراحل استفاده از نوره:
مقداری از نوره را در ظرف ریخته و با مقدار بسیار کم آب داغ قاطی کنید و خوب هم بزنید. (اگر نوره آبکی و رقیق شد مقداری دیگر نوره اضافه کنید تا غلظت مناسب پیدا کند)
دو دستی (با دستکش) نوره را گرفته و سریع از نوک پا نوره بکشید همینطور به سمت بالا روی بدن نوره بگذارید تا به زیر گردن برسد. (یعنی کل بدن نوره کشی شود)
بعد از حدود ۴ دقیقه آب نوره خشک شده و ترک ترک می شود که موقعیت خوبی برای کندن آن است.
دقت شود اگر در حین نوره کشیدن و قبل از رسیدن نوره به زیر گردن، قسمت های پایینی خشک شود، قبل از ادامه دادن نوره به سمت بالا، ابتدا قسمت های خشک شده را بردارید و بعد نوره کشی را ادامه دهید.
بهتر است قبل از رفتن زیر دوش ابتدا با دست تا جای امکان نوره ها را بردارید. (خیلی محکم و با ناخن نکنید که ممکن است پوست بسوزد)
پوست قسمت های زیر شکم تا زانو و قسمت سر سینه حساس تر از نواحی دیگر است لذا در گذاشتن و برداشتن نوره در این نواحی بیشتر دقت کنید، لذا ممکن است نیاز باشد که زودتر بردارید.
بعد از برداشتن نوره از کل بدن، به زیر دوش ولرم رفته و با کیسه یا لیف پشمی آرام آرام رد آن را هم از بدن بردارید (مواظب باشید تا پوستتان نسوزد)
بعد از شستن نوره از بدن، بهتر است کل بدن را از فرق سر تا نوک پا حنا بمالید و بعد از حدود پنج دقیقه خود را بشورید که این کار تاثیر فوق العاده ای در پوست شما و درمان انواع بیماریهای پوستی دارد.
چند نکته مهم:
بهتر است برای استعمال نوره از دستکش استفاده کنید تا دستهایتان نسوزد.
هنگام استفاده بدن باید خشک باشد.
ظرفی که نوره در آن است باید خشک باشد.
مستحب است تا دعاهای قبل از نوره را بخوانید.
در روایات چهارشنبه ها نوره زدن ممنوع است و موجب بیماری می شود.
نوره کشیدن بدن ۱۵ روز یکبار توصیه شده است.
حتی هر روز نوره زدن هم منعی ندارد و بسیار برای بدن مفید می باشد