#حلوای #شیره_انگور
#غذاهای_سنتی_ایران
✍ مزاج: گرم و تر
✍ خواص: مقوی عموی بدن، خونساز، شادی افزا، مقوی جنسی، ضد کم خونی و...
✍ مواد لازم
✍ آرد گندم سبوس دار: دو پیمانه
✍ شیره انگور: یک و نیم پیمانه
✍ گلاب: نیم استکان
✍ پودر هل: به میزان لازم
✍ زعفران آب شده به میزان لازم
✍ روغن ارده کنجد: سه چهارم لیوان
#طرز_تهیه
✍ آرد گندم را ابتدا با حرارت کم به مدت ۱۵ الی ۳۰ دقیقه(بسته به رنگ دلخواه)تفت می دهیم.
✍ سپس روغن را اضافه کرده و آرد را از روی حرارت بر می داریم و مرتب بهم می زنیم.
✍ بعد شیره انگور را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.
✍ سپس زعفران، هل و در خاتمه گلاب را اضافه می کنیم.
✍ وقتی حلوا خوب پخته شده، روغن از آن می شود و در اصطلاح روغن می اندازد.
#نکته
✍ می توان این حلوای خوشمزه را در اشکال مختلف قالب زد و لای نان سبوسدار به عنوان میان وعده دانش آموز قرار داد.
✍ این غذا جایگزین بسیار مناسبی برای انواع کیک و کلوچه و شیرینی های صنعتی و بازاری است.
✍ یادمان باشد کودکان یک امانت الهی در دستان ما هستند.