✍ مزاج: گرم و تر ✍ خواص: مقوی عموی بدن، خونساز، شادی افزا، مقوی جنسی، ضد کم خونی و... ✍ مواد لازم ✍ آرد گندم سبوس دار: دو پیمانه ✍ شیره انگور: یک و نیم پیمانه ✍ گلاب: نیم استکان ✍ پودر هل: به میزان لازم ✍ زعفران آب شده به میزان لازم ✍ روغن ارده کنجد: سه چهارم لیوان ✍ آرد گندم را ابتدا با حرارت کم به مدت ۱۵ الی ۳۰ دقیقه(بسته به رنگ دلخواه)تفت می دهیم. ✍ سپس روغن را اضافه کرده و آرد را از روی حرارت بر می داریم و مرتب بهم می زنیم. ✍ بعد شیره انگور را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم. ✍ سپس زعفران، هل و در خاتمه گلاب را اضافه می کنیم. ✍ وقتی حلوا خوب پخته شده، روغن از آن می شود و در اصطلاح روغن می اندازد. ✍ می توان این حلوای خوشمزه را در اشکال مختلف قالب زد و لای نان سبوس‌دار به عنوان میان وعده دانش آموز قرار داد. ✍ این غذا جایگزین بسیار مناسبی برای انواع کیک و کلوچه و شیرینی های صنعتی و بازاری است. ✍ یادمان باشد کودکان یک امانت الهی در دستان ما هستند.