از ✍ اصلاح نمک( عدم استفاده از نمکهای صنعتی و کارخانه ای و مصرف نمک طبیعی (دریا یا معدن) ✍ اصلاح روغن( عدم مصرف روغن های سرد مانند روغن نباتی، روغن مایع، روغن ذرت،روغن آفتابگردان ، و... ، مصرف روغن ارده کنجد یا زیتون بکر ✍ اصلاح آب ( عدم مصرف آب لوله کشی کلردار و مصرف آب چشمه یا آب چاه و یا آب قنات یا آب جوشیده) ✍ اصلاح ظروف ( عدم استفاده از ظروف تفلون،آلومینیوم، استیل، چدن کره ای،... و استفاده از ظروف چدن اصل روسی، مسی، برنجی، و...) ✍ عدم مصرف مواد کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده که سودازا می باشند. ✍ کاهش جدی غذاهای سرد مخصوصا لبنیات، ترشیجات،چای، عدس، بادمجان،گوشت گاو،گوساله، مرغ ماشینی، ماهی، خیار، گوجه‌فرنگی، هندوانه،نوشیدنی های گازدار ، فست فودها ، قند و شکر و... ✍شربت عسل: دو قاشق غذا خوری عسل+ یک لیوان آب مخلوط کرده و یک ساعت قبل از شام جرعه جرعه میل شود. ✍ مویز صبح ناشتا ۲۱ عدد، انجیر شبانگاه ۷ عدد، زیتون روزانه ۷ عدد، خرما ۳ عدد، بادام درختی روزی ۱۴عدد دانه دانه مثل آدامس میل شود. ✍ استفاده از (گندم - جو - نخود) درآش یا سوپ که بدون رشته پخته شود.