👈20 گام اساسی اصلاح تغذیه و سبک زندگی :
1️⃣ حذف روغن های صنعتی(مایع و جامد) و استفاده از روغن ارده کنجد، زیتون، حیوانی و روغن هایی که قبلا ذکر شده است.
2️⃣ حذف نمک ید دار صنعتی و استفاده از نمک دریا و طبیعی (این نمک ها به صورت طبیعی ید و سایر املاح ضروری را داراست).
3️⃣ عدم استفاده از آب کلر دار و جوشاندن آن قبل از مصرف.
4️⃣ عدم نوشیدن چای و استفاده از دم نوش های مفید. حذف قند و شکر و استفاده از جایگزین هایی مثل شکر قهوه ای - شکر سرخ ، توت ، کشمش، نبات و عسل
5️⃣ حذف گوشت گاو و مرغ هورمونی و استفاده از گوشت گوسفند، شتر، کبک و ...
6️⃣ ورزش و تحرک روزانه از جمله پیاده روی، شنا و ...
7️⃣ اجتناب و دوری از امواج سرطان زا و مخرب الکترو مغناطیس
8️⃣ عدم نوشیدن آب بین غذا بویژه آب یخ و نوشیدن مایعات تا 2:30 بعد از تناول غذا
9️⃣ عدم استفاده از رب، کنسرو ها و آب میوه ها و موادی که حاوی نگهدارنده هستند.
0️⃣1️⃣ عدم استفاده از آبلیمو و سرکه های فروشگاهی و صنعتی هستند.
1️⃣1️⃣ عدم استفاده از سفید کننده(وایتکس) ها برای ضد عفونی و شستشو
2️⃣1️⃣ عدم شستشوی سبزیجات و میوه ها با مایع ظرفشویی و مواد شیمیایی و ضدعفونی کردن با سرکه یا نمک
3️⃣1️⃣ اجتناب از فست فود ها، سوسیس و کالباس و ...
4️⃣1️⃣ عدم استفاده از آنتی بیوتیک ها تا حد امکان و استفاده از آنتی بیوتیک های طبیعی زیر نظر طبیب مجرب
5️⃣1️⃣ حجامت به موقع حداقل سالی یکبار
6️⃣1️⃣ مصرف میوه جات در فصل مخصوص به خود(مثلا خیار و گوجه فقط در تابستان مصرف شود)
7️⃣1️⃣ سم زدایی میوه به غوطه ور کردن در اب
8️⃣1️⃣ غذا خوردن و آشامیدن هنگامی که گرسنه و یا تشنه هستیم و عدم زیاده روی در خوردن و آشامیدن
9⃣1⃣ زیاد جویدن غذا، نمک قبل و بعد غذا
0⃣2⃣ اجتناب از استرس و امید به پروردگار متعال