‍ 🌺 پنج اصل در تغذیه سالم 🌺 1️⃣ اصلاح نمک؛ عدم استفاده از نمک های صنعتی و کارخانه ای و مصرف نمک دریای مورد تایيد) 2️⃣ اصلاح روغن؛ عدم مصرف روغن های سرد مانند روغن نباتی، روغن مایع، روغن ذرت، روغن آفتابگردان، و... مصرف روغن های با مزاج گرم مانند: ارده کنجد یا زیتون جهت سرخ کردن و روغن زرد حيوانی (گاوی) و روغن دنبه جهت پخت و پز) 3️⃣ اصلاح آب؛ عدم مصرف آب لوله کشی کلردار و مصرف آب چشمه یا آب چاه و یا آب قنات در صورت مقدور بودن، آب جوشيده و ... 4️⃣ اصلاح ظروف؛ عدم استفاده از ظروف تفلون، آلومينيوم، استيل، چدن کره ای و... و استفاده از ظروف چدن اصل روسی، مسی، برنجی و... 5️⃣ عدم مصرف مواد کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده که سودازا می باشند.