‍ ‍ 🔹هضم کننده های غذا در طب اسلامی 🔰امام صادق علیه السلام: خوردن "انار" همراه پیه اش بعد غذا موجب هضم غذا می گردد. 🔰پیامبر اکرم صل الله علیه و اله: خوردن ترکیب "آویشن و سیاه دانه" و زنیان تاثیر قوی در هضم غذا دارد. ♻️ نکته:سیاهدانه آسیاب نشود. 🔰 امام صادق علیه السلام: "پنیر" موجب هضم غذای قبل می گردد. 🔰 امام صادق علیه السلام: "ریحان کوهی" یکی از خصلت های هشت گانه ان هضم کننده گی غذاهاست. 🔰 پیامبر اکرم صل الله علیه واله: "خرمای برنی" یکی از خصلت های نه گانه آن هضم کننده گی غذاهاست. 🔰 امام رضا علیه السلام: "زرده تخم مرغ" موجب هضم غذا می گردد. 🔰 پیامبر اکرم صل الله و اله و سلم: "شیر شتر" برای ناراحتی معده مفید است. 🔰 امام صادق علیه السلام: "ترب" هضم کننده غذاهاست. 🔰 پیامبراکرم صل الله علیه واله: خوردن "کاهو" موجب هضم غذا می شود. 🔰 امام رضا علیه السلام: خوردن و جویدن "کندر" موجب هضم غذا می شود. 🔰 امام صادق علیه السلام: خوردن "گلابی" بر روی غذا سنگینی سر معده را بر طرف می کند.