📌 افزایش احتمال ابتلا به “ ” در پی مصرف غذاهایی با طبع سرد 💢 بر اساس مبانی طب اسلامی ایرانی افزایش بی‌رویه مصرف غذاهای با می‌تواند منجر به افزایش احتمال ابتلا به افسردگی و غم شود 💢 “افسردگی” تغییر خلق به‌سمت غم و اندوهگینی است که معضلی رایج است و شیوع بالایی دارد و از علل پیشرو در ایجاد ناتوانی در دنیا به‌شمار می‌رود به‌طوری که در ۲۰ سال آینده دومین عامل منجر به ناتوانی در جهان خواهد شد. 💢 با وجود درمان‌های فعلی، بیش از ۷۵ درصد بیماران، عود افسرگی را تجربه می‌کنند؛ داروهای ضدافسردگی نیز دارای عوارض گوناگونی از قبیل اقدام به خودکشی، اختلالات جنسی، افزایش وزن و عوارض مربوط به سیستم عصبی مرکزی هستند. 💢 علاوه بر این درمان افسردگی حتی در بهترین شرایط، قادر نیست بیش از ۵۰ درصد بار ناتوانی ایجادشده توسط این بیماری را بازگرداند.