🍚 سویق 🍚 💥 سویق چیست؟ در طب اسلامی سویق عبارت است از؛ تفت داده آرد برخی حبوبات، 👈سویق یک غذای بهشتی و هدیه جبرئیل برای بشر است . ☄ از ویژگی های سویق ارزان بودن، در دسترس بودن و خواص شگفت انگیز آن در تقویت بدن و درمان بیماری ها است. 🔰 انواع پرکاربرد سویق : 1سویق گندم ،2سویق جو، 3سویق برنج، 4سویق عدس، 5سویق سنجد 6 سویق نخود 7 سویق باقالی 8 سویق دیابت یا بیماران قندی 💯 خواص سویق: امام صادق علیه السلام: سویق گوشت می رویاند و استخوان را محکم می کند. 1️⃣ مفید برای خانم باردار. 2️⃣بهترین جایگزین فولیک اسید و قرص آهن. 3️⃣سویق، صفرا را از تن، و بلغم را از معده، کاملا جدا می کند و هفتاد گونه بلا را دور می کند. 4️⃣جایگزین قرص های استخوان ساز غربی. 5️⃣درمان خستگی زود رس و تقویت بدن. 6️⃣درمان چربی و فشار خون و کم خونیگ (بویژه برای بانوان). 7️⃣افزایش شیردهی بانوان، جلوگیری از تکرر ادرار (ناشی از گرمی)، پوکی استخوان (همراه با پودر سنجد). 8️⃣تقویت کننده بدن (رفع ضعف بعد از سه روز استفاده ی سویق جو، افزایش نیروی شانه ها در صورت استفاده بمدت چهل روز). 9️⃣تقویت کننده و استحکام دهنده استخوان (در شکستگی و رشد استخوان و مغز آن). 📡 @Teb_Sayed_ya_seen