مرغ سبز چیست؟ @Teb_Sayed_ya_seen به مرغی اطلاق میشود ک در طول دوره پرورش آن از هیچ انتی بیوتیکی استفاده نمیشود.که مصرف ان بسیار مفید تر از مرغ های معمولی میباشد. مرغ سبز قیمت بالاتری نسبت به مرغ معمولی دارد و این اختلاف قیمت به دلیل نحوه پرورش و عاری بودن آن از انتی بیوتیک لحاظ میشود. در تولید مرغ سبز مرغدار مجبور به پرداخت هزینه اضافه نیست .هزینه اضافی شامل دارو و واکسن میباشد.اما بدلیل حساسیت بسیار در طول دوره پرورش و با استفاده از تجهیزات مدرن و مراقبت های بیشتر برای جلوگیری از مریض شدن مرغ ها اعمال میکنند قیمت بالاتری برای آن در نظر گرفته میشود.مدیریت پرورش این مرغها حساس و دقیق است.زیرا باید ظرف مدت ۴۵ روزی که قرار است پرورش یابند به هیچ وجه بیمار نشوند و مرغداران مجبور به استفاده از انتی بیتوتیک برای درمان انها نباشد.کسی که قصد تولید مرغ بدون انتی بیوتیک را دارد ساختار مرغداری خود را تغییر میدهد. با توجه به مشگلاتی که اکنون در صنعت مرغ گوشتی کشور وجود دارد اجازه تبلیغات به تولید کنندگان مرغ سبز داده نمیشود.زیرا الزاما باید درباره مضرات مصرف انتی بیوتیک در مرغهای معمولی اطلاع رسانی شود ک این امر به دلیل ملاحظات سیاسی دولت امکان پذیر نیست. مصرف محصولات سالم و عاری از انتی بیوتیک ضامن سلامت جامعه است.با توجه به اثرات منفی مقاومت انتی بیوتیک بر سلامت جامعه توجه بیشتر دولت به مرغ سبز ضروری بوده و نیازمند حمایت است.حمایتی که میتواند از هزینه های سنگین آتی تحمیل شده بر سلامت جامعه جلوگیری کند. مرغ سبز چه خاصیتی دارد؟ متاسفانه بسیاری از مرغداری ها دوره منع مصرف بعد از تجویز دارو را در مورد استفاده از انتی بیوتیک ها هنگام پرورش مرغ هایشان را رعایت نمیکنند و گاهی تا روزهای آخر هم به مرغها دارو میدهند.اما این دارو از طریق مصرف مرغ ها وارد بدن مصرف کننده میشود و مقاومت دارویی در بدن ایجاد میکند .با ایجاد مقاومت دارویی به انتی بیوتیک ها ممکن است بدن هنگام مواجهه با بیماری های دیگر به انتی بیوتیک های ساده جواب ندهد و فرد مجبور به استفاده از داروهای قویتر با قیمتی گرانتر شود.و ضمن اینکه مزه مرغهای سبز خوشایندتر از مرغ های معمولی برای مصرف کننده است. تفاوت ساختار سالن های مرغداری معمولی و سبز در چیست؟ بیشترین الودگی و مریضی مرغ هایی ک در بستر روی زمین پرورش داده میشوند ک مرغدار مجبور به استفاده از انتی بیوتیک میشود بدلیل کود این پرنده میباشد.ساختار سالن مرغداری معمولی به گونه ای نیست که بشود کود تولید شده این پرنده را به خارج از سالن در مدت زمان پرورش تا ۴۵ روز هدایت کرد و همین امر باعث تولید گاز امونیاک شده ک بسیار سمی و خطرناک برای پرنده میباشد.و باعث مریضی تنفسی برای پرنده میباشد. اما در ساختار مرغداری هایی ک مرغ سبز پرورش میدهند مرغ ها در طول دوره پرورش هیچ تماسی با کود خود ندارد و کود تولید شده هر روز از سالن به خارج هدایت شده ک این امر فقط با تغییر ساختار مرغداری و با اسنفاده از تجهیزات مدرن روز اتفاق می افتد.وقتی ک کود داخل سالن نباشد گاز امونیاکی تولید نمیشود ک باعث مریضی پرنده بشود.بنابراین پرنده هم مریض نمیشود که مرغدار مجبور به استفاده از انتی بیو تیک بشود.یکی از مهمترین حسن هایی ک این روش پرورش دارد این است ک پرنده نمیتواند به کود خود نوک بزند که بر اثر مصرف کود باعث بیماری مرغ شود @Teb_Sayed_ya_seen