🌹مصلح غذاها در طب اسلامی🌹 .@Teb_Sayed_ya_seen مصلح به دو معنا میتواند باشد: ✅قسم اول: به معنای جلوگیری از ضرر و زیان مصرف آن مفرده بدون مصلح است. . ✅قسم دوم: به معنای بهتر و مطلوب بودن اجتماع آن مفرده و ایجاد خواص ویژه در ترکیب . ✅هنگام مصرف غذاها لازم است که "مصلح"های آنها هم مصرف شود ، در واقع رعایت این نکته باعث هضم و جذب بهتر موادغذایی در بدن میشود و چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد درصورت مصرف بامصلح ،کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد و یا استفاده از مصلح خاص، موجب ایجاد خواص ویژه ای خواهد شد. . 👌مصلح های ذیل بر اساس احادیث معصومین علیهم السلام می باشد. ✅قسم اول: 🌗(پنیر :گردو، خربزه) 🌗(ماست :زنیان) 🌗(ماهی : عسل یا خرما) ✅قسم دوم : 🌗(نان :زنیان) 🌗(گوشت گاو :خرما، برگ چغندر) 🌗(عدس :کدو) 🌗(کله گوسفند :سویق) 🌗(بادمجان :روغن زیتون) 🌗(خربزه :شکر سرخ) 🌗(تخم مرغ :پیاز،گوشت) 🌗(خرما :آب ولرم) 🌗(سرکه :روغن زيتون) 🌗(خیار :خرما،نمک) 🌗(خربزه :شکر سرخ، خرما، پنیر) 🌗(برنج :روغن شحم، سماق) 🌗(سیاهدانه :عسل) 🌗(تره :نمک) 🌗(آویشن :نمک) 🌗(گردو :زنیان، پنیر) 🌗(زنجبیل :عسل) 🌗(شوید :عسل) 🌗(شیر:آرد، خرما، عسل، گوشت) @Teb_Sayed_ya_seen