🟠 خوردنی های طبیعی و مواد غذایی ضد آلزایمر چیست؟ میوه توت مانند توت فرنگی، قره قاط، و توت ها فواید چندگانه ای برای مغز دارند و مطالعات نشان می دهند کودکانی که ۸ تا ۱۰ سال سن دارند یا در سنین بالاتر از سن بلوغ هستند حافظه را بهبود می دهد. مثالا مطالعات نشان داد شرکت کنندگانی که مقدار بیشتری از توت را می خوردند کاهش شناختی کندتر را تجربه کردند که تا ۲.۵ سال تفاوت دارد در افراد مبتلا به اختلال شناختی خفیف، مطالعه دیگر نشان داد توت ها با عملکرد شناختی بهبود یافته مرتبط هستند. قهوه / کافئین کافئین به طور کلی و قهوه به طور خاص با مزایای شناختی همراه بوده است، از جمله خطر نسبتا پایین پیشرفت اختلال شناختی خفیف تا زوال عقل.مطالعات نیز فواید ویژه ای در حافظه کلی، حافظه فضایی و حافظه فعال یافته اند.. @teb_sonatii59