طب سنتی
🌸🍃 🍃 🔖اخلاط هم مزاج دارند باید توجه داشت كه طبق گفته حكما، برای هر جسم و پدیده‌ای در هستی می‌توان
🌸🍃 🍃 🔖خلط صفرا مقدار آن در بدن نسبت به سایر اخلاط زیاد نیست و خلطی است تیز و برنده به این معنی که باعث شکسته شدن پیوندهای بین مولکولی مواد غذایی و چربی ها شده، به عمل هضم کمک می کند. همچنین لطیف کننده و رقیق کننده است و باعث می شود خون و مواد غذایی بتوانند به عروق ریز در دورترین قسمت های بدن نیز نفوذ کنند. غذاهایی كه خلط صفرا تولید می‌كنند تمام غذاهای تند، چرب، خیلی شور و یا خیلی شیرین، ادویه‌جات و مواد تند، غذاهای سرخ‌كردنی و همچنین غذاهای لطیف (غذاهایی كه بلافاصله بعد از بلع و تا مدت کوتاهی پس از آن مثلا طی نیم تا یكساعت هضم می‌شوند) خلط‌ صفرای نسبتا زیادی تولید می‌كنند و با زیاده‌روی در مصرف این غذاها، علائم افزایش خلط صفرا در شخص ظاهر می‌شود. مخصوصاً در فصل تابستان كه گرم و خشك است از آنجا كه خلط صفرا هم گرم و خشك است، با خوردن غذاهای با مزاج گرم و خشك (كه ذكر گردید)، خلط صفرا افزایش پیدا می‌كند و باعث بیماری می‌گردد. ادامه دارد... 🐍@teb_soonati🐍