🔖زمانهایی برای نخوردن اسید فولیک! ✔️ اسید فولیک؛ یک شکل مصنوعی از ویتامین ب ۹ است که در بدن طی فرایندی به ماده فعال از گروه فولات تبدیل می شود. ✔️طبق مطالعات علمی یکی از مزایای فولات این است که در بارداری؛ از نقص لوله عصبی جنین و یا برخی اختلالات مادرزادی مانند نارسایی قلبی در کودکان می کاهد. ❌اما چه کسانی نباید اسید فولیک مصرف نمایند: ⛔️ افراد با کمبود ویتامین ب ۱۲ ⛔️افرادی که به سبب جهش ژنتیکی در آنزیم مرتبط؛ قادر به تبدیل اسید فولیک به فرم‌ فعال و قابل استفاده فولات در بدن نیستند. ⛔️حساسیت به اسید فولیک برای تامین فولات قبل از بارداری و یا در ایام بارداری؛ می توان استفاده از مواد غذایی که بطور طبیعی منبعی از فولات بوده و قابلیت جذب در بدن را دارند را پیشنهاد کرد. منابع طبیعی فولات متعدد بوده که برخی از آنها عبارتند از : موز؛ اسفناج آب پز؛ عدس؛ نخود؛ نخودسبز؛ تخم مرغ پخته؛ بادام و بادام زمینی. 🐍@teb_soonati🐍