🔖
زمانهایی برای نخوردن اسید فولیک!
✔️ اسید فولیک؛ یک شکل مصنوعی از ویتامین ب ۹ است که در بدن طی فرایندی به ماده فعال از گروه فولات تبدیل می شود.
✔️طبق مطالعات علمی یکی از مزایای فولات این است که در بارداری؛ از نقص لوله عصبی جنین و یا برخی اختلالات مادرزادی مانند نارسایی قلبی در کودکان می کاهد.
❌اما چه کسانی نباید اسید فولیک مصرف نمایند:
⛔️ افراد با کمبود ویتامین ب ۱۲
⛔️افرادی که به سبب جهش ژنتیکی در آنزیم مرتبط؛ قادر به تبدیل اسید فولیک به فرم فعال و قابل استفاده فولات در بدن نیستند.
⛔️حساسیت به اسید فولیک
برای تامین فولات قبل از بارداری و یا در ایام بارداری؛ می توان استفاده از مواد غذایی که بطور طبیعی منبعی از فولات بوده و قابلیت جذب در بدن را دارند را پیشنهاد کرد.
منابع طبیعی فولات متعدد بوده که برخی از آنها عبارتند از : موز؛ اسفناج آب پز؛ عدس؛ نخود؛ نخودسبز؛ تخم مرغ پخته؛ بادام و بادام زمینی.
🐍
@teb_soonati🐍