در طب سنتی دارچین چه اهمیتی دارد؟🔍
💊 پرونده
#دارچین (چوب هفتم)
🔶دارچین یا “دارچینی” و یا “دارصینی” هم گفته شده است. خاصیت این گیاه تا ۱۵ سال باقی میماند.
🔶مزاج این ماده گرم است و برای فصل سرد مثل
#پاییز بسیار مفید است.
🔶درجه گرمی آن بین دو و سه است. به همین دلیل نیز به صورت چاشنی در غذاها و خوراکیهای مردم ایران استفاده میشود.
💊 پرونده
#دارچین (چوب هشتم)
🔶دارچین گرمی بخش است و یکی از نوشیدنیهای خوب برای فصل سرد
#دمنوش دارچین است.
🔶دارچین ضد
#عفونت بوده و میکروبکش است. بنابراین در این فصول سرد هم به صورت دمنوش و هم به صورت بخور برای کاهش باکتریها و میکروبها مفید است.
🔶لطیف است و راحت در بدن جذب میشود و سنگینی و غلظت را دفع میکند. به همین دلیل در غذاهایی که سنگین ( مثلا دارای گوشت) هستند موجب لطافت غذا میشود یعنی باعث می شود غذا به راحتی در بدن بشکند.
#طب_اسلامی_سنتی 📝
🍃🍎
@tebbe_eslami