در طب سنتی دارچین چه اهمیتی دارد؟🔍 💊‍ پرونده (چوب هفتم) 🔶دارچین یا “دارچینی” و یا “دارصینی” هم گفته شده است. خاصیت این گیاه تا ۱۵ سال باقی می‌ماند. 🔶مزاج این ماده گرم است و برای فصل سرد مثل بسیار مفید است. 🔶درجه گرمی آن بین دو و سه است. به همین دلیل نیز به صورت چاشنی در غذاها و خوراکی‌های مردم ایران استفاده می‌شود. 💊‍ پرونده (چوب هشتم) 🔶دارچین گرمی بخش است و یکی از نوشیدنی‌های خوب برای فصل سرد دارچین است. 🔶دارچین ضد بوده و میکروب‌کش است. بنابراین در این فصول سرد هم به صورت دمنوش و هم به صورت بخور برای کاهش باکتری‌ها و میکروب‌ها مفید است. 🔶لطیف است و راحت در بدن جذب می‌شود و سنگینی و غلظت را دفع می‌کند. به همین دلیل در غذاهایی که سنگین ( مثلا دارای گوشت) هستند موجب لطافت غذا می‌شود یعنی باعث می شود غذا به راحتی در بدن بشکند. 📝 🍃🍎 @tebbe_eslami