.
🏓طرز تهیه ی سرکه سیب :
🏓به هر میزان که تمایل دارید سیب بخرید. سیب ها را کاملا بشویید و آن ها را خشک کنید.( با سیب نرسیده و کال نمیشود سرکه درست کرد، هرچه سیب، شیرین تر؛ سرکه، دلچسب تر و مناسب تر و پر خاصیت تر)
🏓سپس سیب ها را به چهار قسمت بُرش بزنید. لزومی به جدا کردن هسته های سیب نیست.(هسته سیب، کاربرد درمانی بسیار زیادی دارد)
🏓اجازه دهید تا سیب ها در دمای اتاق برای چند ساعت بمانند تا رنگ آن ها به قهوه ای ، تغییر رنگ پیدا کند.
🏓سیب ها را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و متراکم کنید.
🏓داخل ظرف کمی آب جوشیده ی سرد شده، بریزید تا آنجا که حداقل روی نصف ها سیبها را کاملا بپوشاند.
🏓درب ظرف را با یک پارچه نازک یا توری بپوشانید. نیازی به بستن درب ظرف نیست. این باعث میشود که اکسیژن بیشتری به مخلوط اضافه شود.
🏓ظرف را در یک مکان گرم و تاریک قرار دهید.( به همان نحوی که در طرز تهیه ی سرکه انگور گفتیم) دقت داشته باشید در طی این مدت، پشه ی سرکه به وجود می آید که نه کثیف است و نه مشکل ساز، لطفا کاری به این پشه های ریز نداشته باشید، نه آزار دهنده است نه مشکل دار، بگذارید پشه های ی سرکه کار خود را انجام دهند تا سرکه به سلامت ساخته شود.
🏓به مدت ۶ ماه هر هفته، فقط یکبار، پوشش درب ظرف را برداشته و آن را هم بزنید.
🏓در پایان دوره تخمیر ۶ ماهه میتوانید از سرکه استفاده نمایید. روی سطح سرکه لایه ای از باکتریها وجود دارند که الکل طبیعی را بعد از این مدت ۶ ماهه که طی فرایند طبیعی به دست آمده، به سرکه تبدیل میکنند.
🏓مایع را صاف کرده و در یک ظرف جدید بریزید.
🏓ظرف را مجددا با یک پارچه توری که امکان رسیدن هوا به مایع وجود داشته باشد بپوشانید.
🏓ظرف را به مدت ۴ تا ۶ هفته در یک مکان گرم و تاریک قرار دهید. پس از هفته چهارم میتوانید سرکه را بچشید، اگر طعم و ترشی مناسبی داشت از آن استفاده کنید.
🏓در نهایت، سرکه سیب ساخته شده و میتوانید از آن استفاده نمایید. دقت داشته باشید که این روش،👆🏻 تنها طرز تهیه سرکه سیب است به صورت کاملا طبیعی و بدون افزودن مواد کمکی دیگر.
🏓در دیگر روشها که اشتباه و غلط است، از مخمر، سرکه سیب از قبل، نان، سیب های نرم و له شده که دیگر مصرف نمیشود،چرخ کردن سیب، گرفتن آب سیب با آبمیوه گیری، و... استفاده میکنند که اینکارها خاصیت سرکه را کم میکند. سرکه ای مناسب و عالی و با کیفیت است که بدون هیچ افزودنی و تخمیر مصنوعی، طی فرآیند و اصول، به سرکه تبدیل شود.
@tebbetabiee