#آشپزی
🔴توپک خرمایی چهار مغز مغز دار
✅مواد لازم برای۲۰ نفر
خرما ۵۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور کاکائویی ۱ بسته
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
کنجد ۳ قاشق غذا خوری
گردو ،بادام،فندق،پسته آسیاب شده(از هر کدام) ۲ قاشق غذا خوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
پودر گل محمدی ۱ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
کره ۲۰ گرم
مغز بادام،فندق،پسته،گردو(برای داخل توپک) به مقدار لازم
پودر گل محمدی ،پودر نارگیل و کنجد(برای تزئین) به مقدار لازم
✅طرز تهیه
۱- اول هسته خرما ها رو میگیریم و کره رو توی ماهیتابه آب میکنیم و خرما رو بهش اضافه خرما رو با حرارت ملایم تفت میدیم تا نرم و له بشه
۲- بیسکوییت رو پودر میکنیم و به خرما اضافه میکنیم و خرما رو از روی حرارت بر میداریم وقتی بیسکوییت و خرما حسابی مخلوط شد
پودر نارگیل و کنجد و مغز آسیاب شده گردو و بادام و پسته و فندق هم به مخلوط اضافه میکنیم و با پشت قاشق این مواد و با هم مخلوط میکنیم.
۳- بعد پودر گل محمدی و دارچین و زیره و پودر هل رو هم به مواد اضافه میکنیم و دستکش دستمون میکنیم و مواد و با دست مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه بعد از مواد توپ های کوچیک درست میکنیم و وسط مواد رو گردو ،پسته،فندق یا بادام به دلخواه میگذاریم و بعد توپ ها رو توی پودر گل محمدی یا کنجد یا پودر نارگیل یا ترافل و هر چیز دیگه ای که دوست داریم میغلطونیم .
✅سایر نکات
عزیزان ادویه های عطری برای داخل توپک اختیاری هستن و میتونین حذفش کنین هر کدوم که به ذاعقه اتون نیست
این توپک با وجود این مغزی جات و ادویه های عطری طعم و عطر خیلی خوشمزه ای داره حتما امتحان کنین
#خمیر_خرما