🌸🍃
🍃
🔖جوزبوا ؛ ناشناخته پرفایده
🔹جوزبوا شبیه بلوط است، بافتی بسیار سفت دارد.
🔸اگر آسیاب کنید و پودر آن را طولانی مدت نگهدارید خواصش را از دست میدهد.
🔹خوب است روی غذاهای آبکی مثل انواع سوپ، آش و آبگوشت کمی رنده شود.
❌مناسب مصرف هر روزه نیست!
✔️گرم و خشک است و
#مقوی_معده و
#کبد، مقوی میل جنسی، و از بین برنده رطوبت اضافی گوارشی است پس در افرادی که تهوع و رفلاکس دارند در همراهی غذاهای آبکی پر فایده خواهد بود.
🌀برخی روی شیرینی "پای" و برخی روی پیتزا هم از اندکی رنده شده آن استفاده میکنند.
🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی)
🍎
@tebe_eslami🍎