🌸🍃 🍃 🔖جوزبوا ؛ ناشناخته پرفایده 🔹جوزبوا شبیه بلوط است، بافتی بسیار سفت دارد. 🔸اگر آسیاب کنید و پودر آن را طولانی مدت نگهدارید خواصش را از دست می‌دهد. 🔹خوب است روی غذاهای آبکی مثل انواع سوپ، آش و آبگوشت کمی رنده شود. ❌مناسب مصرف هر روزه نیست! ✔️گرم و خشک است و و ، مقوی میل جنسی، و از بین برنده رطوبت اضافی گوارشی است پس در افرادی که تهوع و رفلاکس دارند در همراهی غذاهای آبکی پر فایده خواهد بود. 🌀برخی روی شیرینی "پای" و برخی روی پیتزا هم از اندکی رنده شده آن استفاده می‌کنند. 🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی) 🍎@tebe_eslami🍎