فواید خوردن
#بادمجان در دوران بارداری
بادمجان غذایی بسیار مغذی است که به خاطر دامنه فوایدش برای سلامت شما و جنینتان نباید از خوردن آن صرفنظر کنید. ولی به شرطی که بیش از حد از آن استفاده نکنید در اینجا برخی از فواید کلیدی خوردن بادمجان ( در حد اعتدال) در دوران بارداری را ذکر میکنیم.
🔹محافظت از جنین در مقابل نقص عضو : به دلیل داشتن منابع غنی فولات از بروز نقص مادرزادی جلو گیری می کند.
🔹کمک به رشد جنین : بادمجان منبع فوق العاده ای از ویتامین C, ویتامین B کمپلکس ، ویتامین A و ویتامین E می باشد که برای رشد جنین بسیار ضروری است . همچنین بادمجان حاوی مواد معدنی مثل پتاسیم ، مس ، منگنز و آهن است
🔹تنظیم دیابت بارداری : بادمجان به تنظیم دیابت بارداری و جلوگیری از بالا رفتن قند خون کمک می کند.
🔹درمان یبوست و اختلال گوارش : بادمجان منبع فوق العاده ای از فیبر رژیم غذایی است که به کار کردن شکم کمک می کند و یبوست را به حداقل می رساند.
🔹تقویت سیستم ایمنی بدن ( به شرطی که بادمجان با پوست مصرف شود)
🔹کاهش کلسترول بد : باعث بهبود سلامت قلب و کاهش خر سکته قلبی می شود
❌❌❌ در مصرف بادمجان و هیچ ماده غذایی در بارداری از حد اعتدال خارج نشوید و زیاده روی نکنید
.
🔴 مصرف بادمجان در دوران شیردهی زیاد توصیه نمی شود زیرا ممکن است نفخ آن باعث ناراحتی در نوزاد شود . پیشنهاد می شود اگر نوزاد کولیکی دارید مصرف نکنید .در غیر این صورت می توانید با احتیاط میزان کمی را در برنامه غذاییتان بگنجانید . البته رفتار نوزادتون رو بررسی کنید تا در صورت ناراحتی حذف کنید
🍎
@tebe_eslami🍎