🌸🍃 🍃 🔖 سلطان نشاسته تنوری! 🔹 سلطان نشاسته است و در بین سبزیجات بیشترین میزان ویتامین ث را دارد که حفظ آن مستلزم نگهداری و پخت مناسب آن است. 🔸 این سبزی پر نشاسته حاوی منیزیم، کمی آهن، فسفر، ویتامین ب است. 🔹اگر بخشهایی از آن سبز است یا جوانه زده باید دور ریخته شود چرا که حاوی ماده‌ای است که سرطان‌زا است. 🔸پتاسیم و منیزیم آن موجب کاهش خستگی عضلانی و کنترل فشار خون می‌شود. 🔹اگر سرخش کنید هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۳۱۵ کالری دارد بسیار دیر هضم می‌شود و از یک سبزی مفید تبدیل به ماده غذایی مضر خواهد شد! 🔸اما اگر تنوری شود، یا با پوست در آب جوش قرار دهید و به محض پخته شدن از آب خارج شود بیشتر خواص ارزشمند خود را حفظ می کند، یک سیب زمینی متوسط آب پز شده حدود ۲۰۰ کالری دارد، سیر کننده‌ی خوبی است و اگر کمی پودر آویشن به آن اضافه کنید هضم بهتری هم دارد. ✔️تنوری با پوست بهترین انتخاب است! 🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی) 🍎@tebe_eslami🍎