🌸🍃
🍃
🔖 بهترین زمان نوشیدن چای :
1️⃣بعداز مصرف غذاهای چرب و سنگین , زیرا برخلاف آب ،مصرف چای کمی بعد از مصرف غذاهای سنکین به هضم آنها ، به خصوص هضم چربیها و نیز بهبود جریان خون در عروق معده و بدن کمک می کند.
2️⃣بعداز فعالیتهای بدنی یا فکری و نفسانی ، زیرا نوشیدن چای باعث رفع خستگی و تسکین ناراحتی های ناشی از این نوع فعالیت ها می شود .
3️⃣پس از خوردن برخی از داروها , به شرط آنکه نوشیدن چای توسط پزشک منع نشده باشد و مصرف چای با مصرف آن دارو تداخل نداشته باشد،زیرا در این شرایط نوشیدن چای می تواند تاثیر بعضی داروها را در بدن تسریع و کامل می کند.
4️⃣همچنین مصرف چای طبیعی مخصوصا چای سفید به عنوان مفرح و نشاط آور امری رایج و سودمند است و در مواقع خستگی و هم و غم کمک کننده است.
5️⃣نوشیدن چای برای فردی که احساس می کند در معده اش از غذای قبلی چیزی باقی مانده ,تدبیری درست و مناسب است وقتی در معده اخلاط لزج و فاسد و زیان آور تجمع کند یا فرد در معده اش احساس سنگینی یا آروغ و نفخ می کند در این مواقع نوشیدن چای طبیعی در رفع این مشکلات بسیار مفید است .
6️⃣در برخی انواع اسهال یک تا دو قاشق مربا خوری از چای خشک را ساییده و با کمی آب جوش بنوشند یا اینکه نوشیدن
یکی دو لیوان چای غلیظ از تدابیر مفید و درمانگر است.
🖋 دکتر روح الله شعرا (متخصص طب سنتی ایرانی)
🍎
@tebe_eslami🍎