🌺 مصلح 🌺 ✍در تهیه و تولید و مصرف هر غذایی باید نکاتی رارعایت کرد، مهمترین نکته آن است که غذاها را با "مصلح" آنها مصرف کنیم، در واقع رعایت این نکته باعث هضم و جذب بهتر مواد غذایی در بدن می شود و احیانا چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد در صورت مصرف با مصلح، کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد. 🔰پنیر: مصلحش گردو 🔰سرکه: مصلحش سیاهدانه 🔰 عدس: مصلحش کشمش 🔰 برنج: مصلحاتش شوید یا زعفران یازیره سیاه 🔰 انار و پرتقال: مصلحش گلپر 🔰 ماست و دوغ: مصلحش آویشن، موسیر، نعناع و پونه 🔰نان: مصلحش کنجد یا زنیان 🔰 خامه: مصلحش عسل 🔰 ماهی: مصلحش گردو یا زیتون و یا خرما 🔰قره قروت: سیاهدانه) 🔰کره: عسل 🔰 کشک: سیر یا نعناع خشک 🔰 پیاز: سرکه، آب انار 🔰 چغندر: خردل، پختن با عدس 🔰سیر: پختن با آب و نمک، گشنیز 🔰 هویج: انیسون، روغن زیتون 🔰سیب زمینی: دارچین، زنجبیل یا نمک 🔰بادمجان: نمک، روغن گاوی تازه، گلپر 🔰خربزه: آب انار تازه، سرکه 🔰اقسام کدو: نمک، نعناع، فلفل، میخک 🔰گوجه فرنگی: روغن زیتون 🔰هندوانه: عسل، پوست هندوانه ☘☘☘☘ @tebe_eslami