🌺 مصلح 🌺
✍در تهیه و تولید و مصرف هر غذایی باید نکاتی رارعایت کرد،
مهمترین نکته آن است که غذاها را با "مصلح" آنها مصرف کنیم، در واقع رعایت این نکته باعث هضم و جذب بهتر مواد غذایی در بدن می شود و احیانا چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد در صورت مصرف با مصلح، کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد.
🔰پنیر: مصلحش گردو
🔰سرکه: مصلحش سیاهدانه
🔰 عدس: مصلحش کشمش
🔰 برنج: مصلحاتش شوید یا زعفران یازیره سیاه
🔰 انار و پرتقال: مصلحش گلپر
🔰 ماست و دوغ: مصلحش آویشن، موسیر، نعناع و پونه
🔰نان: مصلحش کنجد یا زنیان
🔰 خامه: مصلحش عسل
🔰 ماهی: مصلحش گردو یا زیتون و یا خرما
🔰قره قروت: سیاهدانه)
🔰کره: عسل
🔰 کشک: سیر یا نعناع خشک
🔰 پیاز: سرکه، آب انار
🔰 چغندر: خردل، پختن با عدس
🔰سیر: پختن با آب و نمک، گشنیز
🔰 هویج: انیسون، روغن زیتون
🔰سیب زمینی: دارچین، زنجبیل
یا نمک
🔰بادمجان: نمک، روغن گاوی تازه، گلپر
🔰خربزه: آب انار تازه، سرکه
🔰اقسام کدو: نمک، نعناع، فلفل، میخک
🔰گوجه فرنگی: روغن زیتون
🔰هندوانه: عسل، پوست هندوانه
☘☘☘☘
@tebe_eslami