🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃
تدابیر ماه رمضان
🔴قسمت دوم🔴
اگه هوس زولبيا و باميه کردید، با طرز تهیه زولبيا و باميه و ديگر غذاهاي طبیعی و سالم و مورد تائید حکیم دکتر روازاده آشنا بشيد😊
#زولبیا
🌿نشاسته👈 100 گرم
🌿آرد 👈2 قاشق چایخوری
🌿ماست طبیعی 👈1/2 لیوان
🌿کره محلی👈 1 قاشق چایخوری
🌿گلاب درجه یک 👈2 قاشق غذاخوری
🌿جوش شیرین 👈1/4 قاشق چایخوری
🌿عرق هل 👈مقداری
🌿روغن ارده کنجد👈به اندازه لازم
#شربت_زولبیا:
🌿عسل یا شکر سرخ 👈1لیوان
🌿 آب سالم👈1 لیوان
🌿گلاب درجه یک👈1/4 لیوان
🌿زعفران دمکرده 👈4 قاشق چایخوری
آبلیمو طبیعی یا خانگی👈کمی
چه جوری شربت درست کنیم؟؟؟ 👇
طرز تهیه شربت زولبیا 👈 آب و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت 🔥ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تا کاملا حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 – 15 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید🍯.
چه جوری خمیر زولبیا درست کنیم؟؟؟ 👇
👈 نشاسته و ماست را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ؛ مخلوط نشاسته و ماست را 5 ⌚️دقیقه کناری قرار دهید و مجدد مخلوط کنید تا یکدست شود ( ماستی که استفاده می کنید نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد)
👈آرد و کره محلی نرم شده را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس جوش شیرین اصل ، گلاب و هل را اضافه کنید ( غلظت مایه زولبیا در این مرحله باید مانند ماست 🍨باشد ، اگر بیش از حد سفت بود 1 قاشق گلاب اضافه کنید )
👈داخل قابلمه روغن ارده کنجد بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ♨️ شود ، مایه زولبیا را داخل قیف 🎺بریزید و ته قیف را سوراخ کنید سپس داخل روغن بریزید و شکل های درهم و دایره ای🌐 ایجاد کنید ، پس از اینکه زولبیا سرخ شد سریع داخل شربت 🍯قرار دهید و بگذارید 5 – 10 دقیقه بماند ( دقت کنید شربت باید گرم باشد ).
نوش جان😋😋
🔴نکته
جوش شیرین اصل بافت بهتر و تردتری به زولبیا میدهد.
☘☘☘☘
@mahsulpak
🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃
ادامه دارد🌹🌹🌹