▪️◾️▪️◾️▪️ ❌شگفتی های بی نظیر کدو برای سلامتی❌ ✅قسمت1️⃣ 🕋رسول خدا صلی الله علیه وآله: «هرگاه غذا می پزید کدو (حلوائی) بسیار بپزید ، زیرا کدو قلب محزون را شاد می کند.» 📚منبع: مستدرک وسائل الشیعه ج17ص 56باب 9ح 20430 🥒کدو سبز سرشار از چندین ویتامین، مواد معدنی و سایر ترکیبات گیاهی مفید است. ⏮اگرچه کدو سبز اغلب به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود، اما از نظر گیاه شناسی به عنوان یک میوه طبقه بندی می شود. ✍️یک فنجان (223 گرم) کدو سبز پخته شده حاوی: 📌کالری: 17 📌پروتئین: 1 گرم 📌چربی: کمتر از 1 گرم کربوهیدرات: 3 گرم 📌شکر: 1 گرم 📌فیبر: 1 گرم 📌ویتامین A: چهل درصد 📌منگنز: 16 درصد 📌ویتامین C: سی درصد 📌پتاسیم: 13 درصد 📌منیزیم: 10 درصد 📌ویتامین K: 9 درصد 📌فولات: 8 درصد 📌مس: 8 درصد 📌فسفر: 7 درصد 📌ویتامین B6: هفت درصد 📌تیامین: 5 درصد 🌟مصرف فیبر رژیمی به شدت توصیه می شود. فیبرها بسیار آب دوست هستند و آب را به مسیر گوارش جذب می کنند، حجم غذا را افزایش می دهند و در نتیجه دفع را تسهیل می کنند. 💥 اینها برخی از مزایای سلامتی این ترکیبات است. مصرف کدوسبز حاوی فیبر می تواند برای افرادی که از بیماری های قلبی عروقی، فشار خون، دیابت و چاقی رنج می برند مفید باشد. بنابراین کدو سبز به‌عنوان یک منبع فوق العاده فیبر شناخته می شود. ❇️کدو سبز یکی از کم کالری ترین سبزیجات (17کیلو کالری در 100 گرم) و دارای بالاترین میزان آب (96.5%) است. ✔️ مصرف آن نیاز به ویتامین ها و مواد معدنی به ویژه ویتامین C و پتاسیم را تامین می کند که ویتامین C از همه مهمتر است. 💯 وجود موسیلاژ به آن خاصیت نرم کنندگی روی سیستم گوارشی می دهد و به عنوان یک غذای آسان هضم برای کسانی که مشکلات گوارشی دارند مناسب است. 📚منبع: https://www.healthline.com/nutrition/zucchini-benefits در تلگرام و ایتا @tebeaemeh