👈هضم کننده های غذا در طب اسلامی 🔰 امام رضا علیه السلام: ♦مصرف "آب خنک" بعد از غذا موجب هضم غذا می شود. ♻️ نکته:مصرف آب بعد گوشت و غذای چرب باید با تاخیر انجام شود. 🔰امام صادق علیه السلام: ♦خوردن "انار" همراه پیه اش بعد غذا موجب هضم غذا می گردد. 🔰پیامبر اکرم صل الله علیه و اله: ♦خوردن ترکیب "آویشن و سیاه دانه و زنیان" تاثیر قوی در هضم غذا دارد. ♻️ نکته:سیاهدانه آسیاب نشود. 🔰 امام صادق علیه السلام: ♦️"پنیر" موجب هضم غذای قبل می گردد. 🔰 امام صادق علیه السلام: ♦️"ریحان کوهی" یکی از خصلت های هشت گانه ان هضم کننده گی غذاهاست. 🔰 پیامبر اکرم صل الله علیه واله: ♦️"خرمای برنی" یکی از خصلت های نه گانه آن هضم کننده گی غذاهاست. 🔰 امام رضا علیه السلام: ♦️"زرده تخم مرغ" موجب هضم غذا می گردد. 🔰 پیامبر اکرم صل الله و اله و سلم: ♦️"شیر شتر" برای ناراحتی معده مفید است. 🔰 امام صادق علیه السلام: ♦️"ترب" هضم کننده غذاهاست. 🔰 پیامبراکرم صل الله علیه واله: خوردن "کاهو" موجب هضم غذا می شود. 🔰 امام رضا علیه السلام: ♦️خوردن و جویدن "کندر" موجب هضم غذا می شود. 🔰 امام صادق علیه السلام: ♦️خوردن "گلابی" بر روی غذا سنگینی سر معده را بر طرف می کند. 📚 منبع:الکافی ج 6 ص358 ✦═════✦🎈✦═════✦ نشانی کانال در سـروش: sapp.ir/eslamiteb_tabrizian sapp.ir/tebeeslami_tabrizian نشانی کانــال در ایتـــا: eitaa.com/eslamiteb_tabrizian eitaa.com/tebeeslami_tabrizian نشانی کانال در تلگـــرام: https://t.me/eslamiteb_tabrizian ✦═════✦🎈✦═════✦