✅ارتباط غذا و فصل در به دلیل آنکه حرارت بدن میل به درون دارد قدرت هضم بیشتر است، پس میتوان غذای غلیظ تر استفاده کرد و در حرارت بدن به سطح پوست می آید و قدرت هضم کاهش می یابد ، پس می باید غذاهای سبک را بیشتر مصرف کرد.( البته این یک نظر است و جای بحث دارد) در فصل بهار و پاییز به دلیل اعتدال هـوا، اعتدال در غــذا نیز توصیــه میشود. به عنوان مثال کله پاچه در زمستان و سوپ جو ( البته سرد مزاج ها باید این سوپ را با ادویه های گرم مثل فلفل سیاه یا آویشن و... بخورند) در تابستان توصیه می گردد. غذاهایی با طبیعت خنک در تابستان و در زمستان با طبیعت گرم توصیه میشود. مثال تابستان و ( برای گرم مزاج ها خوب است، سرد مزاج ها خیار را جدا و با نمک میل کنند و ماست را در این فصل با زنان یا پونه یا نعنا یا آویشن بخورند)می توان بیشتر مصرف کرد حال آنکه در زمستان ارده شیره مطلوب تر است . کانال ما در ایتا : eitta.com/eslamiteb_tabrizian کانال ما در سروش : splus.ir/eslamiteb_tabrizian کانال ما در گپ : https://gap.im/tebeeslami_tabrizian کانال ما در روبیکا : https://rubika.ir/teb_1365