✅ارتباط غذا و فصل
در
#زمستان به دلیل آنکه حرارت بدن میل به درون دارد قدرت هضم بیشتر است، پس میتوان غذای غلیظ تر استفاده کرد و در
#تابستان حرارت بدن به سطح پوست می آید و قدرت هضم کاهش می یابد ، پس می باید غذاهای سبک را بیشتر مصرف کرد.( البته این یک نظر است و جای بحث دارد)
در فصل بهار و پاییز به دلیل اعتدال هـوا، اعتدال در غــذا نیز توصیــه میشود. به عنوان مثال کله پاچه در زمستان و سوپ جو ( البته سرد مزاج ها باید این سوپ را با ادویه های گرم مثل فلفل سیاه یا آویشن و... بخورند)
در تابستان توصیه می گردد. غذاهایی با طبیعت خنک در تابستان و در زمستان با طبیعت گرم توصیه میشود. مثال تابستان
#ماست و
#خیار ( برای گرم مزاج ها خوب است، سرد مزاج ها خیار را جدا و با نمک میل کنند و ماست را در این فصل با زنان یا پونه یا نعنا یا آویشن بخورند)می توان بیشتر مصرف کرد حال آنکه در زمستان ارده شیره مطلوب تر است .
کانال ما در ایتا :
eitta.com/eslamiteb_tabrizian
کانال ما در سروش :
splus.ir/eslamiteb_tabrizian
کانال ما در گپ :
https://gap.im/tebeeslami_tabrizian
کانال ما در روبیکا :
https://rubika.ir/teb_1365