رفع بوی بد دهان
با بوی سیر و پیاز چه کار کنیم؟
شربت تخم شربتی میل بفرمایید...
امام صادق در مورد باذروج می فرماید: سنگینی غذا را برطرف میکند، و عاروق و بوی دهان را خوشبو می کند.
بادروج نوعی ریحان یا ریحان کوهی است و تخم آن همان تخم شربتی رایج است... که با تخم ریحان شباهت دارد و تفاوتشان این است که تخم ریحان درشتتر است...
البته بعضی میگویند همان پونه کوهی و بعضی میگویند همان بادرنج و همان بادرنجبویه است، و در کتب فارسی معادل آن بادرنگ آمده...
بنابراین بعد از خوردن سیر و پیاز و تره یا غذایی که نخواستید بوی دهانتان متاثر از آن باشد قدری ریحان کوهی یا تخم شربتی و یا ریحان معمولی استفاده کنید...
حتما استفاده از پونه و بادرنجبویه نیز می تواند تجربه مفیدی را برای شما داشته باشد...
https://eitaa.com/joinchat/3551133806C447a4d736d