.
🧄🍃 #خواص_سیر
تحقیقات نشان داده که له کردن یا خرد کردن سیر و ١٠ دقیقه صبر کردن و بعد مصرف کردن آن باعث میشود ترکیبات سالم سیر، به بیشترین حد ممکن آزاد شود
👈 زیرا حین خرد کردن حبه های سیر، آلیسین تولید میشود آلیسین ماده ضدباکتری قوی بوده و هنگامی که وارد جریان خون میشود موجب ضد عفونی شدن ریهها ، معده و پوست می گردد.
#سیر
➖➖➖🍃🦩🍃➖➖➖
انتشار فقط با ذکر منبع مجاز است
#مطالب_فور_شود #کپی_حرام
↳ 𝑗𝑜𝑖𝑛>
@tebeiranii 🍏🍃