.
#غذا_درطب_سنتی :
در این طب غذاها به دو دسته سرد و گرم تقسیم می شوند.
روشهایی برای تشخیص سرد و گرم بودن غذاها وجود دارد ولی اسنثناهایی هم در این زمینه وجود دارد.
کلیه ماده های غذایی ترش ، ملس ، کال ، میوه نارس و هر چیز سفیدی به جز شکر و نمک جزء سرد مزاجها هستند.
کلیه ماده های غذایی ، تندی ، شوری و شیرینی جزء گرم مزاجها هستند. در پایین شما را با برخی از مزاجهای غذاها آشنا می کنیم.
➖➖➖🍃🦩🍃➖➖➖
انتشار فقط با ذکر منبع مجاز است
متشکریم که در ترویج طب سنتی کوشا هستید
#طب_ایرانی
#مطالب_فور_شود #کپی_حرام
@tebeiranii 🍏🍃