. : در این طب غذاها به دو دسته سرد و گرم تقسیم می شوند. روشهایی برای تشخیص سرد و گرم بودن غذاها وجود دارد ولی اسنثناهایی هم در این زمینه وجود دارد. کلیه ماده های غذایی ترش ، ملس ، کال ، میوه نارس و هر چیز سفیدی به جز شکر و نمک جزء سرد مزاجها هستند. کلیه ماده های غذایی ، تندی ، شوری و شیرینی جزء گرم مزاجها هستند. در پایین شما را با برخی از مزاجهای غذاها  آشنا می کنیم. ➖➖➖🍃🦩🍃➖➖➖ انتشار فقط با ذکر منبع مجاز است متشکریم که در ترویج طب سنتی کوشا هستید @tebeiranii 🍏🍃