هدایت شده از سلامت منتظران
♻️ ؛ ✍•⇦ معده به مرور زمان و بر اثر نوع غذاها و نحوه خوردن و آشامیدن ضعیف ، سست ، مرطوب ، صاف و بدون پرز میشود و نیاز به تقویت و به اصطلاح دباغی و ایجاد پرز وخشکاندن دارد . 🔹اماچیزهایی که معده رادباغی میکند بشرح زیر میباشد: 🔹⇦خوردن سیب 🔹⇦خوردن انار با پی 🔹⇦خوردن به(دباغی معده،تقویت قلب) 🔹⇦ شیر گاو (دباغی معده، زیادشدن اشتها) 🔹⇦خوردن باقلا با پوست ، یعنی هر دو پوست 🔹⇦ خوردن نان برنج(سیر کننده و دباغی معده) 🔹⇦خوردن سنجد (گرم کننده کلیه و دباغی معده) 🔹⇦آویشن ، علاوه بر دباغی معده ایجاد پرز در معده میکند. و بهترین روش استفاده بشکل تازه یا خشک آسیاب شده و شاید بهترین روش خوردن آویشن با نمک دریا قبل و بعد از غذا و بهتر از آن ترکیب آویشن و زنیان و سیاه دانه قبل و بعد از غذا . شاید هم دم کرده آویشن این خاصیتها را داشته باشد . 📚 تبریزیان 💯ان شاء الله مشاوره ودرمان قطعی بیماریها👇🏻 join🔜 @SalamateMontazeran