🌶 : ✍ فلفل سیاه خواص متعدد و بسیار مفیدی دارد از جمله تقویت قلب، مغز، حافظه و روده، ضدروماتیسم، ضد سرطان و تقویت سلول‌های بدن. علت این اثرات عجیب خاصیت انرژی‌بخشی فلفل سیاه است که به ماده‌ی که در داخل آن است برمی‌گردد. 👈 با اضافه کردن فلفل سیاه به غذا می‌توانید میکروب معده، سرماخوردگی، سینوزیت، گلودرد، خلط زیاد، عفونت‌های دستگاه تنفسی و روحیه‌ی شادابی (به‌عنوان یک داروی ضدافسردگی می‌تواند باعث ترشح اندروفین‌ها در مغز و تقویت روحیه شادابی شود) خود را کنترل کنید. 🔸 فلفل و زردچوبه را جایگزین رب غذایی خود کنید چون فلفل سیاه سوخت‌وساز بدن‌ را بالا می‌برد و با دفع آب اضافی سلول‌ها به صورت اتوماتیک وزن‌شان را کاهش می‌دهد.  🔹 وجود آنتی‌اکسیدن در فلفل سیاه علاوه بر جلوگیری از سرطان باعث افزایش متابولیسم سلول‌های بدن و در نتیجه کاهش کلسترول و تری گلیسیرید بدخون می‌شود و برای کسانی که چربی خون دارند، مفید است. 👌 نکته: زیاده روی و افراط در مصرف فلفل موجب بالا رفتن صفرا میشود. 🆔 @setad_ehya_teb_eslami