💠 کننده های غذا در طب اسلامی ✨ امام صادق علیه السلام: خوردن " " همراه پیه اش بعد غذا موجب هضم غذا می گردد. ✨پیامبر اکرم صل الله علیه و اله: خوردن ترکیب "آویشن و سیاه دانه" و زنیان( ) تاثیر قوی در هضم غذا دارد. ✅ نکته:سیاهدانه آسیاب نشود. امام صادق علیه السلام: " " موجب هضم غذای قبل می گردد. ✨ امام صادق علیه السلام: " کوهی" یکی از خصلت های هشت گانه ان هضم کننده گی غذاهاست. ✨ پیامبر اکرم صل الله علیه واله: " برنی" یکی از خصلت های نه گانه آن هضم کننده گی غذاهاست. ✨ پیامبر اکرم صل الله و اله و سلم: " شتر" برای ناراحتی معده مفید است. ✨ امام صادق علیه السلام: " " هضم کننده غذاهاست. ✨ پیامبراکرم صل الله علیه واله: خوردن " " موجب هضم غذا می شود. ✨امام رضا علیه السلام: خوردن و جویدن " " موجب هضم غذا می شود. ✨ امام صادق علیه السلام: خوردن " " بر روی غذا سنگینی سر معده را بر طرف می کند. 📚 منبع:الکافی ج 6 ص358 🆔 @setad_ehya_teb_eslami