راه تشخیص زعفران اصل از تقلبی
✍تشخیص زعفران های اصلی از روی
#سرشاخه کلاله زعفران , ساده ترین روش محسوب می شود، چراکه سرشاخه های کلاله زعفران
#سه شاخه و قسمت بالای آن
#شیپوری بوده که هرچه پایین تر می آید باریک تر می شود ضمن این که دارای مقداری طعم
#تند است، البته چنانچه زعفران ها پودرشده باشند فقط با دستگاه های آزمایشگاهی قابل تشخیص است. با این حال روش های دیگری نیز برای این امر وجود دارد.
🍃روش اول: تفاوت ظاهری گیاهان: ریشک ذرت مستقیم، ولی
#پرچم زعفران
#انحنا دارد.
🍃روش دوم: تکه های زعفران را روی شعله گاز قرار داده در این حالت زعفران خالص به رنگ
#بنفش یا
#نارنجی در می آید که به
#پتاسیم آن مربوط می شود. اما در مورد زعفران تقلبی رنگ
#زرد ایجاد می شود.
🍃روش سوم: اگر تارهای زعفران را بین کاغذ کاهی (کاغذ روزنامه) بگذاریم و کمی فشار دهیم نباید لکه
#چربی باقی بگذارد. اگر چنین باشد به احتمال قوی آن زعفران تقلبی است.
💥🌹🌹توجه🌹🔴🌹
کاربران محترم خواهشمند است برای حمایت از طب اسلامی کانال زیر را انتشار دهید
http://eitaa.com/joinchat/1428357122C3b0b73a8a9