🕰 زمان مصرف میوه ها در طب اسلامی
👇👇
بهترین زمان مصرف و زمان منع مصرف میوه ها:
🔸به
بهترین زمان صبح ناشتا و کلا در حال گرسنگی و قبل از غذا مصرف شود .
🔸گلابی
مانند به صبح ناشتا و کلا قبل از غذا مصرف شود .
🔸انار
قبل و بعد از غذا خوب است مصرف شود، قبل از غذا سیر میکند و بعد از غذا، غذا را هضم میکند .
🔸سیب
کلا زمان مصرف صبح است چه قبل از غذا و ناشتا باشد و چه بعد از غذا ، کلا صبح مصرف شود .
🔸خربزه و هندوانه
کلا بعد از غذا و در حال سیری یا هنگام غذا بعنوان غذا با نان مصرف شود.
👈خوردن ناشتای آن باعث
#فلج می شود.😱
🔸انجیر
شب نباید مصرف شود و روز باید مصرف شود، حتی ناشتا هم میتوان مصرف کرد.
🔸آلو
بعد از غذا و کلا شب یا بعد از صبحانه
بهتر است شب هنگام و در زمان گرما یا ابتلا به گر گرفتگی مصرف شود همچنین زمان تشنگی .
🔸مرکبات
اعم از پرتقال، نارنگی، لیمو، گریپ فروت، بالنگ بعد از غذا مصرف شود هر چند میشود قبل از غذا مصرف کرد ولی تاکید بر بعد از غذاست.
👈ولی شب مصرف نشود زیرا چشم را
#چپ میکند.😱
🔸هلو و زردآلو
حکم آلو را دارد و کلا ظهر یا بعد از ظهر و شب هنگام مصرف شود .
🔸انگور
صبح ناشتا و کلا قبل از غذا میتوان مصرف کرد یا بعنوان غذا با نان خورده شود .
🔸خرما
قبل و بعد از غذا میشود مصرف کرد
👈ولی خرمای سرد مانند برنی نباید ناشتا مصرف شود.
باعث
#فلج می شود.😱
🔸خیار
با نمک خورده شود هنگام غذا یا بعد از غذا .
🔸کاهو
نزدیک ظهر یا شب هنگام مصرف شود.
🔸 توت
#سرد است و بهتر است بعدازظهر و شب میل گردد.