🕰 زمان مصرف میوه ها در طب اسلامی 👇👇 بهترین زمان مصرف و زمان منع مصرف میوه ها: 🔸به بهترین زمان صبح ناشتا و کلا در حال گرسنگی و قبل از غذا مصرف شود . 🔸گلابی مانند به صبح ناشتا و کلا قبل از غذا مصرف شود . 🔸انار قبل و بعد از غذا خوب است مصرف شود، قبل از غذا سیر میکند و بعد از غذا، غذا را هضم میکند . 🔸سیب کلا زمان مصرف صبح است چه قبل از غذا و ناشتا باشد و چه بعد از غذا ، کلا صبح مصرف شود . 🔸خربزه و هندوانه کلا بعد از غذا و در حال سیری یا هنگام غذا بعنوان غذا با نان مصرف شود. 👈خوردن ناشتای آن باعث می شود.😱 🔸انجیر شب نباید مصرف شود و روز باید مصرف شود، حتی ناشتا هم میتوان مصرف کرد. 🔸آلو بعد از غذا و کلا شب یا بعد از صبحانه بهتر است شب هنگام و در زمان گرما یا ابتلا به گر گرفتگی مصرف شود همچنین زمان تشنگی . 🔸مرکبات اعم از پرتقال، نارنگی، لیمو، گریپ فروت، بالنگ بعد از غذا مصرف شود هر چند میشود قبل از غذا مصرف کرد ولی تاکید بر بعد از غذاست. 👈ولی شب مصرف نشود زیرا چشم را میکند.😱 🔸هلو و زردآلو حکم آلو را دارد و کلا ظهر یا بعد از ظهر و شب هنگام مصرف شود . 🔸انگور صبح ناشتا و کلا قبل از غذا میتوان مصرف کرد یا بعنوان غذا با نان خورده شود . 🔸خرما قبل و بعد از غذا میشود مصرف کرد 👈ولی خرمای سرد مانند برنی نباید ناشتا مصرف شود. باعث می شود.😱 🔸خیار با نمک خورده شود هنگام غذا یا بعد از غذا . 🔸کاهو نزدیک ظهر یا شب هنگام مصرف شود. 🔸 توت است و بهتر است بعدازظهر و شب میل گردد.