💠
#لحمی
😋
#خورش_کرفس
🍃مواد لازم:
📝گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
📝 كرفس 1 تا 2 عدد
📝پياز سرخ شده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
📝 روغن زیتون 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
📝آبليمو يک استكان
📝 زعفران ساييده يک قاشق مرباخوری
📝 نمك و فلفل به مقدار كافی
🍽طرز تهیه:
🌸گوشت را تكه تكه خرد مي كنيم ومی شوييم و با پياز سرخ كرده و 4 ليوان آب می گذاريم بپزد.
🌸بعد ساقه های سفت كرفس را با برگ هاي سبز آن جدا مي كنيم و كنار مي گذاريم سپس ساقه های ترد كرفس را به طول دو بند انگشت می بريم و می شوييم و با 3 تا 4 قاشق روغن كمی سرخ مي كنيم و داخل گوشت می ريزيم تا كرفس نيز پخته شود، ولی زياد له نشود.
🌸نمك و فلفل و آبليمو و زعفران ساييده را در خورش می ريزيم و می گذاريم خورش آهسته بجوشد و جا بيفتد. ممكن است خورش كرفس را با نعناع و جعفری آماده کرد در این صورت یک عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است. نعناع وجعفری را بايد خرد كرد و كمی سرخ نمود و با كرفس داخل خورش ريخت.
📜خواص:موثر در تسکین دردهای معده,بوی بد دهان,ناراحتی اعصاب,عفونت مجاری ادراری.....