💠
#دباغی_معده
✍️ معده به مرور زمان و بر اثر نوع غذاها و نحوه خوردن و آشامیدن ضعیف ، سست ، مرطوب ، صاف و بدون پرز میشود و نیاز به تقویت و به اصطلاح دباغی و ایجاد پرز وخشکاندن دارد .
👌اما چیزهائیکه معده را دباغی میکند بشرح زیر میباشد ↯
💠خوردن
#سیب
🔹خوردن
#انار با پی
💠خوردن
#به(دباغی معده،تقویت قلب)
🔹
#شیر گاو (دباغی معده، زیادشدن اشتها)
💠خوردن
#باقلا با پوست
🔷 خوردن
#نان_برنج(سیر کننده و دباغی معده)
💠خوردن
#سنجد (گرم کننده کلیه و دباغی معده)
🔷
#آویشن ، علاوه بر
#دباغی معده ایجاد
#پرز در معده میکند. و بهترین روش استفاده بشکل تازه یا خشک آسیاب شده و شاید بهترین روش خوردن آویشن با نمک دریا قبل و بعد از غذا و بهتر از آن ترکیب آویشن و زنیان و سیاه دانه قبل و بعد از غذا .
🌺🍃