💠 #بیسکویت_ساده 🍃مواد لازم: آرد سبوس دار 2 پیمانه نمک دریا یک چهارم قاشق چایخوری کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم شکر نیشکر یا عسل نصف پیمانه هل یک چهارم قاشق چایخوری 🍃طرز تهیه : کره و شکر نیشکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود هل را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آرد سبوس دار را به همراه نمک در کاسه ای جداگانه الک کرده و به مواد اضافه کرده و با دور کند هم زن مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته روی آن نایلون کشیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. روی سطح کار را آرد پاشی کرده خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر بیسکوییت یا هر کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید. سپس در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. فر را از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کرده و بیسکویت ها را 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در آن قرار دهید. پس از پخته شدن از فر خارج کرده و چند دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند سپس روی توری گذاشته تا کاملا خنک شوند. 🥘 @matbakh_setad