🔹 لطفا نان و نمک مردم را دستکاری نکنید....
✅این ماده که در تصویر می بینید چند سالی است در کشور به آرد های خبازی تزریق میشود به آرد ۷درصد یا ۱۸ درصد تزریق نمی شود.
طبق فرمول به هرهزار کیلو باید ۲۰۰ گرم تزریق شود .!
ولی چند سال پیش دانشگاه علوم پزشکی کرمان پوستری چاپ کرده بود که اگر ۲۵ پی پی ام ازاین اهن به ارد سبوس گیری شده تزریق شود تازه میشه ۳۵ پی پی ام که در ارد کامل وجود دارد!!!!
با وجود چنین تحقیقاتی چرا متخصصان تغدیه کشور وافراد دلسوز حوزه سلامت مانع سبوس گیری وتهی سازی آرد نمی شوند ولی مدافع غنی سازی آرد با آهن هستند.
همه دانشمندان تغدیه معتقدند اگر ارد مصرفی #کامل باشد وخمیرش خواب کامل داشته باشد کافی است.
🆔 @setad_ehya_teb_eslami