🐔مرغ با طعم تریاک
علیرضا رفیعیپور، رئیس سازمان دامپزشکی ایران در پاسخ به این پرسش که آیا مرغداران از تریاک برای افزایش وزن مرغها استفاده میکنند؟ گفت: متأسفانه بله ؛ اکثر کارخانههای تولید مرغ گوشتی برای پروارسازی مرغها، چند روز قبل از سر بریدن، در آب آنها تریاک میریزند تا یبوست بگیرند و وزنشان زیاد شود. افزایش وزن گاه به نیم کیلو میرسد و اینکه مردم و مصرف کنندگان مرغ در تهران و شهرستانها پس از خوردن مرغ احساس رخوت و سستی میکنند به دلیل وجود تریاک در گوشت مرغهای تولیدی است.
ولیالله کاشکی، مدیر عامل اتحادیه مرغداران خراسان رضوی، نیز در تأیید این خبر گفت: متأسفانه بیشتر مرغداریها از این روش استفاده میکنند و به مرغها تریاک میدهند.
😳😳
خدا رو شکر مرغ تریاکی هم وارد بازار شد!!!
🆔
@setad_ehya_teb_eslami