🐔مرغ با طعم تریاک علیرضا رفیعی‌پور، رئیس سازمان دامپزشکی ایران در پاسخ به این پرسش که آیا مرغداران از تریاک برای افزایش وزن مرغ‌ها استفاده می‌کنند؟ گفت: متأسفانه بله ؛ اکثر کارخانه‌های تولید مرغ گوشتی برای پروارسازی مرغ‌ها، چند روز قبل از سر بریدن، در آب ‌آنها تریاک می‌ریزند تا یبوست بگیرند و وزن‌شان زیاد شود. افزایش وزن گاه به نیم کیلو می‌رسد و اینکه مردم و مصرف‌ کنندگان مرغ در تهران و شهرستان‌ها پس از خوردن مرغ احساس رخوت و سستی می‌کنند به دلیل وجود تریاک در گوشت مرغ‌های تولیدی است. ولی‌الله کاشکی، مدیر عامل اتحادیه مرغداران خراسان رضوی، نیز در تأیید این خبر گفت: متأسفانه بیشتر مرغداری‌ها از این روش استفاده می‌کنند و به مرغ‌ها تریاک می‌دهند. 😳😳 خدا رو شکر مرغ تریاکی هم وارد بازار شد!!! 🆔 @setad_ehya_teb_eslami