🍀 🍀 🎁 😋   ✅ فوائد این آش: 1⃣👈 ، 2⃣👈مفید برای 3⃣👈مفید برای ، 4⃣👈مفید برای 🍱⬅️ مواد لازم: 📌۱- لپه : یک پیمانه 📌۲- روغن کنجد : به میزان لازم 📌۳- نمک دریا، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، 📌۴- ادویه کاری : به میزان لازم 📌۵- پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ 📌۶- خرفه : ۵۰۰ گرم 📌۷- برگ چغندر : ۵۰۰ گرم 📌۸- آرد سبوس دار جو : یک و یک دوم پیمانه : ✅ حبوبات را از قبل خیس می کنیم. خرفه و برگ چغندر را خرد کرده و مدتی با آب کم و مقداری نمک می پزیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت لپه گذشت، عدس را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم کاملاً پخته و به مواد قبلی اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، ادویه، زنجبیل و فلفل تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم. آرد جو را با دو برابر آب مخلوط کرده و از صافی رد می کنیم. سپس عصاره آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم. ❗️تذکر: از زمانی که عصاره آرد جو را اضافه می کنیم، باید مواد را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد. اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. 🌹 = هدیه سلامتی به دیگران 👉🆔 @Tebeslami_ir