✍ ترفند ایجاد نگرانی از محصولات لبنی سنتی
💢بازی تکراری مافیای غذا و دارو برای فروش محصولات پاستوریزه
به بهانه کزاز❗
به بهانه آنفولانزا❗
به بهانه ویتامین دی، ویتامین سی، ویتامین ای، روی، کلسیم❗
#ید و غیره
سلامتی مردم را به خطر می اندازند و داروهای شیمیایی را به مردم می فروشند❗
یک بیماری تب مالت را بهانه می کنند تا مردم لبنیات پاستوریزه بخرند❗
✅از ده ها
#بیماری با تحریم محصولات
#پاستوریزه و مصرف
#شیرطبیعی جلوگیری می شود
🔺 عامل تب مالت با کمتر از صد درجه حرارت از بین می رود و در عوض فوائد شگفت انگیز شیر با چربی طبیعی آن باقی می ماند .
⁉آیا درست است که بخاطر یک تب مالتی که زاییده ذهنی مافیای پول و ثروت غذا و داروست سلامتی فرزندانمان را به خطر بیاندازیم❓
بیماریی که حتی عشایر ما با جوشاندن چند دقیقه ای شیر نابودش می کنند❗
⭕اگر می گویید در لبنیات سنتی هم
#روغن #پالم بکار می رود باید پرسید روغن پالم را چه نهاد یا سازمانی وارد کشور می کند❓
و چه کسانی به تولید کننده محصولات لبنی سنتی می رسانند❓
اگر
#روغن #پالم نباید مصرف شود شما چرا همه محصولات لبنی را به آن آلوده می کنید❓
بعد چربی جدا شده از شیر را چکار می کنید❓
اگر چربی شیر بد است چرا بجای آن روغن پالم را به شیر می افزایید❓
آیا
#روغن #پالم بهتر از چربی طبیعی
#شیر است...
▪️
@tebeslami_ir