✍ ترفند ایجاد نگرانی از محصولات لبنی سنتی 💢بازی تکراری مافیای غذا و دارو برای فروش محصولات پاستوریزه به بهانه کزاز❗ به بهانه آنفولانزا❗ به بهانه ویتامین دی، ویتامین سی، ویتامین ای، روی، کلسیم❗ و غیره سلامتی مردم را به خطر می اندازند و داروهای شیمیایی را به مردم می فروشند❗ یک بیماری تب مالت را بهانه می کنند تا مردم لبنیات پاستوریزه بخرند❗ ✅از ده ها با تحریم محصولات و مصرف جلوگیری می شود 🔺 عامل تب مالت با کمتر از صد درجه حرارت از بین می رود و در عوض فوائد شگفت انگیز شیر با چربی طبیعی آن باقی می ماند . ⁉آیا درست است که بخاطر یک تب مالتی که زاییده ذهنی مافیای پول و ثروت غذا و داروست سلامتی فرزندانمان را به خطر بیاندازیم❓ بیماریی که حتی عشایر ما با جوشاندن چند دقیقه ای شیر نابودش می کنند❗ ⭕اگر می گویید در لبنیات سنتی هم بکار می رود باید پرسید روغن پالم را چه نهاد یا سازمانی وارد کشور می کند❓ و چه کسانی به تولید کننده محصولات لبنی سنتی می رسانند❓ اگر نباید مصرف شود شما چرا همه محصولات لبنی را به آن آلوده می کنید❓ بعد چربی جدا شده از شیر را چکار می کنید❓ اگر چربی شیر بد است چرا بجای آن روغن پالم را به شیر می افزایید❓ آیا بهتر از چربی طبیعی است... ▪️ @tebeslami_ir