⚜ طرز تهیه سرکنگبین ⚜
❗بخوانید یاد بگیرید و برای دیگران هم ارسال کنید
🍶روش اول :
یک واحد عسل و چهار واحد آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و به نصف تقلیل یابد(کف حاصل روی آنرا مرتبا بردارید)
سپس به اندازه ی نصف عسل (نیم واحد) سرکه اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا مزه ی سرکه کاملا با مزه ی عسل مخلوط شود
🌀میتوانید هنگام پخت چند شاخه نعناع به آن اضافه کنید
🍶روش ساده و فوری:
عرق نعناع ۲ واحد ، عسل ۲ واحد ، سرکه ۱ واحد
این مقادیر را با هم ترکیب کنید ؛ شیره ی شربت آماده است...
🌸🍃اگر دوست دارید ترشی و مزه ی سرکه غالب باشد سرکه را بیشتر و اگر میل به مزه ی شیرین دارید عسل را بیشتر کنید
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
◀️ مطالب را به اشتراک بگذارید
☄️گروه پرسش و پاسخ در ایتا شماره 26♤ نشر دهید
https://eitaa.com/joinchat/4273930267C5caa178c08