مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان جنوب غرب کشور
🥣 سرکه خمری(سرکه طب اسلامی) *❇️ روش تهیه سرکه خمری بصورت کلی بصورت زیر است:* *1⃣. ابتدا انگور ر
‼️ سرکه‌های سنتی که تو بازار هست،از روش فاسد کردن میوه به واسطه‌ی سرکه‌ای کهنه استفاده می‌شود 🧐 اما سرکه خَمری خود به خود فاسد شده و به سرکه تبدیل می‌شود.😳 امام رضا «علیه‌السلام» کُلُوا خَلَّ الْخَمْرِ مِمَّا فَسَدَ وَ لَا تَأْکُلُوا مَا أَفْسَدْتُمُوهُ‌ أَنْتُم‌ سرکه‌ی خمری که خود فاسد شده است را بخورید نه آنکه شما آن را فاسد کرده‌اید. «صحیفه الرضا، امام رضا ع، ص۷۴» سرکه‌های صنعتی نیز با روش‌های شیمیایی و افزودن اسید سیتریک به فرآیند تولید سرکه می‌پردازند؛ این نوع سرکه‌ها خواصی ندارند که هیچ، بلکه برای بدن بسیار مضّر هم هستند.😱 سرکه ای که ابتدا خمر بوده سپس بوسیله مواد دیگر، نمک یا سرکه کهنه فوراً تبدیل به سرکه شود هم خوب باشد ولی بهتر است اجازه داده شود که خودش تبدیل به سرکه شود و هیچ چیزی به آن نباید اضافه کرد. چرا که روایات بسیاری بنا به مصرف سرکه خمری موجود است.😊 ممنون از همراهیتون❤️☺️ 🤚خودتان بخوانید یاد بگیرید و برای مخاطبین خودتون در ایتا ارسال کنید 💠 دفتر طب اسلامی آیت الله تبریزیان شعبه جنوب غرب کشور 34☆ نشر دهید 💠 https://eitaa.com/joinchat/4273930267C5caa178c08 http://eitaa.com/tebeslami_shiraz_ir