12.54M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🎥روش تشخیص اصل ‌ 🔹زعفران یا زَرپَران(نام علمی: Crocus sativus) گیاهی است از تیرهٔ زنبقیان، سردهٔ زعفران که به عنوان ادویه در آشپزی کاربرد دارد. کلاله و خامه زرشکی رنگ گل زعفران جمع‌آوری و پس ازخشک کردن برای چاشنی و رنگ دهی غذاها استفاده می‌شود. زعفران به عنوان گران‌بهاترین ادویه جهان بر حسب وزن شناخته می‌شود‌ ‌ 🤚خودتان بخوانید یاد بگیرید و برای مخاطبین خودتون در ایتا ارسال کنید 💠 دفتر طب اسلامی آیت الله تبریزیان شعبه جنوب غرب کشور 34☆ نشر دهید 💠 https://eitaa.com/joinchat/4273930267C5caa178c08 http://eitaa.com/tebeslami_shiraz_ir