طب اسلامی اصفهان
هدایت شده از
سلامتکده مُطیّب | طب اسلامی ایرانی
🟡
خواص خربزه
(قسمت اول) 🔸مزاج خربزه گرم و تر است که هر چه شیرینی آن بیشتر باشد گرمی آن بیشتر میشود. 🔸خربزه انواع مختلف دارد. بهترین نوع آن نوعی است که پوست نسبتا نازک داشته، لطیف (بافت فشرده نداشته باشد)، شیرین، آبدار و معطر باشد. 🔸گرمی خربزه در حداعتدال است و بیشتر از اینکه گرم باشد رطوبت بخش است. صفحهٔ ما در
اینستاگرام
👉 سلامتکده مطیب
@motayeb_ir
طب اسلامی اصفهان
@tebeslamiesfahan
#خواص
#خواص_میوه_ها
#خربزه
#طب_اسلامی
#سلامتکده_مطیب
#مطیب
#اصفهان
#یبوست
#روده
#پاکسازی
#نشر_رگباری
#نشر_حداکثری
#تابستان
#میوه
#سنگ