❗️علت: غلبه صفرا.. 💊 💊 💊 💊 💊 💊شربت پرکاری _ماساژ گلو با روغنهای سرد (بنفشه کنجدی.گشنیز...) 🔷اسفرزه 🔷ترنجبین 🔷سویق عدس 🔷سرکه انگبین عسلی 🔷کاسنی و شاه تره و خرفه 🔷 عناب و رب انار و سماق 🔷سویق جو.... 🔷سکنجبین (مهم) 🔰تدابیر یداوی ➖بادکش زیر گلو ۷ مرحله ➖بعد از بادکش حجامت عام یک مرحله ➖دو هفته بعد حجامت تحت الذقن (زیر چانه) ➖مساژ گلو با روغنهای سرد 🔰تدابیر غذایی _کاهش گرمی و افزایش سردی _نمک دریا بجای نمک تسویه شده _ماهی دریا را ۲ هفته، یک روز در میان _مصرف ماهی و سرکه _آلو تازه.تخم خاکشیر تخم خرفه و اسفرزه است که بصورت شربت میل شود خصوصا آلو سیاه ، قیسی ،خاکشیر ، همچنین شیره خنک ، شیرو ترنجبین و.... _ تمامی غذاهایی که برای مزاج صفرا مفید است. ✅پرهیزات🚫 مصرف صفرا آورها: مانند روغنیجات (بخصوص روغنهای صنعتی، مایع، جامد و سرخ کردنی)، روغن زیاد در غذاها بخصوص، تخمه و آجیل زیاد خوردن) (حتی روغنهای طبیعی هم کمتر مصرف شوند)، شیرینی جات صنعتی (شیرینی قنادی، شکلات، و نوشابه... غذاهای شور (خیار شور، شوریجات، غذای شور) و چای سیاه و محصولات و اسانس‌های صنعتی (سوسیس، کالباس، همبرگر، فست فود و انواع سس ┏━━━🍃💊🍃━━━┓ داروخانه طب اسلامی_سنتی @tebeslamitabriz ┗━━━🍂💊🍃━