🌾جلسه بررسی اخرین وضعیت نان کامل با موضوع برسی مسائل و روش های ارتقاء کیفیت نان کامل در اداره کل غله استان مرکزی
🔻باحضور مهندس ملکی مدیر کل غله ، همکاران و نمایندگان:
دانشگاه علوم پزشکی( معاونت بهداشت و درمان_ معاونت غذا و دارو) ، دبیر امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی، نماینده شهرداری کلان شهر اراک، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، مدیریت اتحادیه نانوایان و مدیر کارخانه آرد کامل گل آذین
🔹در این جلسه مهندس ملکی ضمن خیر مقدم به اعضاء تاکید به این موضوع نمودند که پس از گذشت چند سال از نهضت احیای نان کامل در استان مرکزی وقت پوست اندازی این نهضت رسیده که باید وارد فاز تحقیقات، توسعه و ترویج بیشتر نان کامل شویم.
✏️در ادامه دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی سلامت غذایی جامعه گزارشی از اقدامات انجام شده به شرح ذیل دادند:
_تهیه نقشه راه، آموزش،فعال شدن سفیران سلامت دانش آموزی، دانشجویی و محله محور
_ استفاده دانشگاه ها و بیمارستانهای استان از نان کامل
_در اختیار گذاشتن تجربیات به دیگر استانها
_ طرح تحقیقاتی که از مجلس شورای اسلامی به وزارت بهداشت کشور ابلاغ و توسط دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در سه فاز ۱_ آرد و نان ۲_ آرد کامل ۳_ نگرش و عملکرد مردم و رضایت مردم از نان کامل با مدت زمانه یک ساله در حال انجام است.
⬅️ حمایت تمام قد دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان از نهضت احیای نان کامل با دیدگاه مطالبه اجتماعی
↔️ اشاره مدیر کارخانه آرد کامل گل آذین به قدمت آرد کامل باقدمت گندم و بشریت و در مقابل قدمت ۴۰ یا ۵۰ ساله آرد سفید
🔄 قول مساعد نماینده شهرداری کلان شهر اراک در راستای تبلیغات محیطی نصب پوستر در سطح شهر ،اتوبوس های درون شهری و اختصاص زمانی از ظرفیت رادیو اتوبوسهای سازمان اتوبوس رانی به پخش محتوای نان کامل و استفاده از ظرفیتهای سازمان شهرداری، فرهنگسراها و... در راستای نهضت احیای نان کامل
✅ نهضت احیای نان کامل در استان مرکزی
"به نهضت احیای نان کامل بپیوندید"👇👇
https://eitaa.com/nanekamell
┄┄┅❅🇮🇷❅┅┄┄
🌾 # نان کامل#
*┅═✧❁☫🇮🇷☫❁✧═┅*
🔹روابط عمومی غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی