#بحث_در_علوم_حکما
#استاد_و_شاگردان
🔰
#اجیل در بهار🔰
❇️یک نکته کوتاه در مورد آجیل بگم
چه کار کنیم
آجیل بخوریم
ولی گرمی نکنیم؟
نظر بدید
🧕شور بوداده نباشه
عالیه
بی نمک
حالا یکم نمکی بد نیست
👨🦱به همراه شربت سکنجبین منعنع
🧕موقع بو دادن آبلیمو بزنیم
🚹یکم اب ولرم با ابلیمو بهتره
❇️از قدیم سنت بر ابلیمو طبیعی بوده
که صفرا آجیل ها رو به تعادل برسونه
ولی امروزه ابلیمو صنعتی می زنند
که بی خاصیته
و صفرا بر طبیعی نیست
استاد میفرمایند پدرشون
مرتب آجیل می خرید
و برای کنترل صفرا عناب کنار اجیل می گذاشتن
که امروزه کسی رعایت نمی کنه.
❇️❇️یک نکته دیگه هم بگم
سنت آجیل اصلا در بهار اشتباه هست
🚹چون گرمه !؟ولی خشکیش خوبه که
رطوبت بهارو میگیره
❇️چون فصل بهار خودش گرم و صفرا افزا هست.
❇️❇️نکته دوم اشتباه بودن اجیل اینه که
آجیل خون ساز هست
خود فصل بهار فصل پر خونی هست
و خوردن آجیل باعث خون دماغی و مشکلات ادامش میشه
البته ضعف عمومی این دوره زمونه زیاده
می تونه یک فرد کم خون غیر صفرا بالا بخوره
❇️❇️اشکال بعدی آجیل تخلیط
طعام هست
اسلام سفارش رو یک مدل خوردن داره
ولی این مخلوط هست.
خلاصه هر چی سنت هست و از قدیمی ها هست درست نیست.ممکنه اشتباهاتی داشته باشه.
✍ازسری مباحثات استاد وشاگردان
اینستا👇👇
http://instagram.com/_u/tebhakimh
ایتا 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95
(طب سنتی عطاری حکیمه)