🔰 در بهار🔰 ❇️یک نکته کوتاه در مورد آجیل بگم چه کار کنیم آجیل بخوریم ولی گرمی نکنیم؟ نظر بدید 🧕شور بوداده نباشه عالیه بی نمک حالا یکم نمکی بد نیست 👨‍🦱به همراه شربت سکنجبین منعنع 🧕موقع بو دادن آبلیمو بزنیم 🚹یکم اب ولرم با ابلیمو بهتره ❇️از قدیم سنت بر ابلیمو طبیعی بوده که صفرا آجیل ها رو به تعادل برسونه ولی امروزه ابلیمو صنعتی می زنند که بی خاصیته و صفرا بر طبیعی نیست استاد میفرمایند پدرشون مرتب آجیل می خرید و برای کنترل صفرا عناب کنار اجیل می گذاشتن که امروزه کسی رعایت نمی کنه. ❇️❇️یک نکته دیگه هم بگم سنت آجیل اصلا در بهار اشتباه هست 🚹چون گرمه !؟ولی خشکیش خوبه که رطوبت بهارو میگیره ❇️چون فصل بهار خودش گرم و صفرا افزا هست. ❇️❇️نکته دوم اشتباه بودن اجیل اینه که آجیل خون ساز هست خود فصل بهار فصل پر خونی هست و خوردن آجیل باعث خون دماغی و مشکلات ادامش میشه البته ضعف عمومی این دوره زمونه زیاده می تونه یک فرد کم خون غیر صفرا بالا بخوره ❇️❇️اشکال بعدی آجیل تخلیط طعام هست اسلام سفارش رو یک مدل خوردن داره ولی این مخلوط هست. خلاصه هر چی سنت هست و از قدیمی ها هست درست نیست.ممکنه اشتباهاتی داشته باشه. ✍ازسری مباحثات استاد وشاگردان اینستا👇👇 http://instagram.com/_u/tebhakimh ایتا 👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3753377792Cb67be3fb95 (طب سنتی عطاری حکیمه)