(نوشیدنی خاص) 📢در طب سنتی و اسلامی افرادی که معده آنها سرد و مرطوب است اجازه ندارند بین و بعد از غذا آب بنوشند 📣اکثر افراد به علت عدم رعایت اصول و وجود بلغم مالح در معده، معمولا بین و بعد از غذا کاذب دارند ✅این افراد می توانند به جای آب از این نوشیدنی استفاده کنند ✅سرکه شیره بهترین برای صنعتی و پر عارضه 💡نکته: از نوشیدنی هایی مانند سرکه انگبین (سکنجبین) به دلیل اینکه دواء هستند نمی توان هر روز استفاده کرد اما سرکه شیره را می توان هر روز مصرف کرد 💡📢فواید: 🔴بسیار خوش طعم و خوشمزه 🔴هاضم غذا 🔴مقوی معده 🔴مقوی کبد 🔴پایین آورنده قند خون 🔴مقوی قلب 🔴مقوی مغز 🔴رفع کم خونی 🔴رفع کمبود کلسیم در خانم‌های باردار 🔴نشاط آور 🔴تقویت کننده جنسی 🔴ضد کلسترول 🔴ضد دردهای رماتیسمی و نقرس 🔴ضد تب 🔴و... 📖طرز تهیه: ✅دو واحد سرکه طبیعی انگور ➕ ✅چهار واحد شیره خالص انگور ➕ ✅شش واحد آب ➕ ✅نیم واحد عرق نعنا 💡همه مواد را در ظرفی مخلوط کرده، آرام حرارت دهید تا دو سوم آن بخار شود 📢نکته: حتما باید دو سوم آن بخار شود 📢 ✅مقداری از آن را در آب رقیق کرده و میل کنید ✅✅تنها کافی است یکبار امتحان کنید✅✅ 🌷 = 💐🆔 https://eitaa.com/joinchat/2723938324Ce0bbcfc923 ‌‌🌹درتـرویـج سهـیم باشــیم🌴